TEPEÖREN ORTAOKULU ANKARA'DA

.

24.05.2022 267

TEPEÖREN ORTAOKULU ANKARA'DA

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği  "Benim Okulum Projesi" kapsamında ilçemiz Tepeören İlk-Ortaokulu'nun "Ben de Yetenekliyim Projesi" ile okulda düzenlenen yarışmalar sonucunda başarı gösteren ve farklı yetenekleriyle öne çıkan 39 öğrenci, 3 idareci 3 öğretmen gözetiminde Ankara gezisine götürülmüştür.

Gezi kapsamında MTA Müzesi, Anıtkabir, Hacı Bayram Veli Türbesi, 1 ve 2. TBMM, son olarak da Nata Vega Akvaryumu gezilmiştir. Öğrencilerimizin milli, manevi duygularının pekiştirilmesi adına güzel bir etkinlik olmuştur.

Okul Aile Başkanı olarak gezinin düzenlenmesinde emeği geçen okul müdürümüz Bahtiyar ZEYTİN, müdür yardımcılarımız Nuri KABA ve İbrahim Yaşar AKKAYA'ya; öğretmenlerimiz Betül OCAKTAN, Sema ASAN, Ayşe Demirci ve diğer öğretmenlerimize; geziye meddi manevi büyük destek veren, eğitim öğretime büyük değer veren Tepeörenli iş adamına katkılarından dolayı teşekkür ederiz.